Social media

Wij zijn regelmatig actief op Facebook met het plaatsen van berichten. Gezien wij hierdoor overal en met elk apparaat updates kunnen publiceren is dit voor ons enorm handig in gebruik.

Heeft u geen Facebook en wilt u dit ook niet gebruiken? Mogelijk bent u dan geïnteresseerd om (ook) onze nieuwsbrief te ontvangen?
Dit kunt u zowel digitaal per e-mail of nog fijn op papier in de bus ontvangen. Mail naar info@wijkraaddebiezen.nl

Onze laatste actuele posts op Facebook:

Onze laatste Youtube video’s

Wijkraad De Biezen
Wijkraad De Biezen13-jul-2021 18:21
We beginnen zo aan het rondje!
Wijkraad De Biezen
Wijkraad De Biezen12-jul-2021 17:26
Wijkraad De Biezen
Wijkraad De Biezen12-jul-2021 12:48
Wijkraad De Biezen
Wijkraad De Biezen06-jul-2021 16:15
📣 We merken dat het PMD-afval erg vroeg wordt aangeboden op straat of aan de kroonringen. 🚮 Hier komt ongedierte op af en dat zorgt voor veel overlast. 🐀🐦 Zorg ervoor dat het afval op de ophaaldag niet eerder dan 7.30 uur 🕢 aan de straat staat of aan de kroonringen hangt. Bedankt 🙌
Wijkraad De Biezen
Wijkraad De Biezen05-jul-2021 09:43
Wijkraad De Biezen
Wijkraad De Biezen19-jun-2021 19:32
Beste mensen,

Nu de dag van de garage-sale dichterbij komt merken we dat enkele van jullie met wat vragen zitten.

We hebben de dag random gekozen en de tijd bepaald o.b.v. wat wij als praktisch ervaren hebben bij het organiseren van onze evenementen. Starten om 13:00 geeft de tijd alles op orde te brengen en even te lunchen. U bent natuurlijk vrij om eerder te starten en langer door te gaan dan 16:00.

Belangrijk is dat wij de garage-sale niet organiseren, dat doet u zelf. Wij stellen ons Facebook platform beschikbaar en maken een kaartje in google maps met alle deelnemers die hebben aangegeven dat ze een "verkoop" houden. Zodat potentiële kopers makkelijk met hun mobiel door de wijk kunnen navigeren.
Heeft u geen garage maar u wilt een tafel in de voortuin zetten of uw kinderen op een kleedje spulletjes laten verkopen? Dat bepaalt u natuurlijk geheel zelf. U en eventuele kopers zijn ook zelf verantwoordelijk voor het naleven van de dan geldende corona maatregelen.

Met gezond verstand komen we samen een heel eind!

Neemt u gerust contact met ons op voor eventuele vragen, opmerkingen of andere zaken.

Woon rijk in je wijk!

Reacties zijn gesloten.