Social media

Wij zijn regelmatig actief op Facebook met het plaatsen van berichten. Gezien wij hierdoor overal en met elk apparaat updates kunnen publiceren is dit voor ons enorm handig in gebruik.

Onze laatste actuele posts op Facebook:

Onze laatste Youtube video’s

Wijkraad De Biezen15-15-2020 07:22
Ingezonden bericht:

Beste inwoner,

Hoe moet de gemeente Dongen er over 20 jaar uit zien? Hoe zorgen we er voor dat Dongen nu en in de toekomst een aantrekkelijke omgeving blijft om in te wonen, werken, winkelen en recreëren? Welke ontwikkelingen zien we op ons af komen? En welke rol speelt de gemeente in deze toekomst?

In de omgevingsvisie 1.0, het eerste concept van de omgevingsvisie, beschrijft gemeente Dongen met welke vier ambities zij een antwoord wil geven op bovenstaande vragen. Onze ambities gaan over het creëren van ruimte voor het Dongens DNA, de economie van morgen, het klimaat en de (gezonde) leefomgeving.

Denk met ons mee!
Om een goede omgevingsvisie te kunnen maken, hebben we jouw hulp nodig. Als geen ander ken jij de unieke kwaliteiten van onze fysieke leefomgeving en de mensen die daar wonen, heb jij zicht op ontwikkelingen die er aan komen en weet jij wat er goed gaat en wat beter kan.

Meedenken kan als volgt:
- Schrijf jezelf in voor 1 van de online bijeenkomsten via samen.dongen.nl,
en/of
- Vul de vier vragenlijsten op samen.dongen.nl in
of
- Vraag een papieren vragenlijst aan via samen.dongen.nl of door te bellen naar 14 0162
of
- Geef aan dat u gebeld wil worden door een van de medewerkers van gemeente Dongen via samen.dongen.nl of door te bellen naar 14 0162
Wijkraad De Biezen14-14-2020 10:46
Helaas zitten we nog steeds vast aan alle Corona regels. Dit betekent dat we dit jaar helaas geen Fietsverlichting actie kunnen en mogen houden. Dit jaar dus helaas geen reparaties en/of vrijwillige controle op de werking van de fietsverlichting. Alle vrijwilligers die al voor en met ons klaar stonden: Hartelijke dank voor jullie medewerking voor dit jaar! Hopelijk tot de volgende keer. En omdat wij graag iedereen gezond en wel houden en veilig verkeer hoog in het vaandel hebben, check zelf je verlichting met deze controle lijst van Veilig Verkeer Nederland:
Blijf gezond maar ook veilig!
Wijkraad De Biezen14-14-2020 10:02
Het lijkt me heerlijk weer eens leuk nieuws te brengen.
Wijkraad De Biezen13-13-2020 16:36
Op maandag 12 oktober 2020, omstreeks 16:45 uur, kregen politieagenten van Team Langstraat de melding dat er een minderjarige jongen beroofd was van zijn draadloze oordopjes en geld moest pinnen van de drie minderjarige daders. Dit was gebeurd op de Kanaaldijk-Zuid te Dongen. Hierop zijn wij samen met de collega's van Tilburg, in groten getale, op zoek gegaan naar de drie daders van deze straatroof. Op het fietspad tussen Dongen en Tilburg, Kanaaldijk-Zuid, werden 3 minderjarigen aangetroffen. Na onderzoek werden zij alle drie als verdachte aangehouden voor deze straatroof.
Vandaag gaat de recherche verder met het onderzoek.

Toch zij wij ook nog op zoek naar getuigen!
Hebt u maandag tussen 15:45 uur en 16:45 uur iets verdachts gezien in de omgeving van de Kanaaldijk-Zuid, laat het ons weten!

0900-8844 onder vermelding van proces-verbaalnummer 2020269583
Wijkraad De Biezen12-12-2020 07:41
STROOPWAFELVERKOPER

De afgelopen week kregen wij in Dongen diverse meldingen van bewoners die te maken hadden gehad met een stroopwafelverkoper aan de deur. Deze zou op dwingende/agressieve wijze mensen te woord staan. Mocht deze verkoper bij u aan de deur verschijnen, open indien het even kan, de deur niet. Laat daarnaast als u in een complex woont geen ongenodige gasten binnen.

Neem contact met ons op via 0900-8844, zodat wij deze verkoper uit de anonimiteit kunnen halen en hem laten stoppen met deze praktijken.
Wijkraad De Biezen9-09-2020 16:06
Iemand iets gezien?

Heeft u geen Facebook en wilt u dit ook niet gebruiken? Mogelijk bent u dan geïnteresseerd om (ook) onze nieuwsbrief te ontvangen?
Dit kunt u zowel digitaal per e-mail of nog fijn op papier in de bus ontvangen.

Neemt u gerust contact met ons op voor eventuele vragen, opmerkingen of andere zaken.

Woon rijk in je wijk!

Reacties zijn gesloten.