Social media

Wij zijn regelmatig actief op Facebook met het plaatsen van berichten. Gezien wij hierdoor overal en met elk apparaat updates kunnen publiceren is dit voor ons enorm handig in gebruik.

Heeft u geen Facebook en wilt u dit ook niet gebruiken? Mogelijk bent u dan geïnteresseerd om (ook) onze nieuwsbrief te ontvangen?
Dit kunt u zowel digitaal per e-mail of nog fijn op papier in de bus ontvangen. Mail naar info@wijkraaddebiezen.nl

Onze laatste actuele posts op Facebook:

Onze laatste Youtube video’s

Wijkraad De Biezen09-nov-2021 08:19
Vanavond weer de vergadering "on Tour" 👣👣. Houd afstand, houd de RIVM adviezen en overheidsregels in acht.
Wijkraad De Biezen29-okt-2021 19:43
INGEZONDEN: ‘Aan de deur geklopt’ is terug!
Pop-up winkel vol gratis speelgoed op het Looiersplein

Na het succes van vorig jaar is ‘Aan de deur geklopt’ terug. Dit jaar kunnen inwoners van de gemeente Dongen op zaterdag 20 en 27 november voor gratis cadeautjes terecht in het oude Expert-pand aan het Looiersplein. Want elk kind verdient een leuk Sinterklaasfeest.

Niet iedereen is de gelegenheid om cadeautjes te kopen voor de feestdagen. Daarom startten Bea, Rob en Maud vorig jaar met het initiatief ‘Aan de deur geklopt’. In totaal verzorgden zij vorig jaar ruim 1000 cadeaus. Maud: “Samen met een grote groep
topvrijwilligers hebben we voor veel mensen iets extra's kunnen betekenen. We gaven voor 296 kinderen nieuwe en goede tweedehands pakjes mee in de winkel, per kind drie cadeautjes. Daarnaast gaven we ook nog voor 50 kinderen pakjes af bij mensen aan de deur. Er is een pakket gemaakt voor een kleine kinderopvang in de regio en voor een kleuterklas van het AZC van Gilze-Rijen stelden we een mooie tas samen. Het speelgoed dat we vorig jaar niet weg konden geven is terecht gekomen bij Terre des Hommes. Zij strijden tegen kinderuitbating over de hele wereld. Nu zamelen we opnieuw speelgoed in en kunnen niet wachten om veel mensen blij te maken!”.

Jouw hulp is welkom!
Ken je mensen die we blij kunnen maken door cadeautjes aan de deur te bezorgen? Wil je iemand (anoniem) verrassen? Of heb je heel, schoon en compleet speelgoed thuis staan waar niet meer mee gespeeld wordt en wat je een tweede leven wilt geven? Wil je nieuw speelgoed kopen voor in de pop-up winkel of voor de pakketten aan de deur? Wil je een kleine donatie doen in de vorm van geld of inpakpapier? Alle hulp is welkom om ervoor te zorgen dat alle kinderen uit onze gemeente een leuk sinterklaasfeest kunnen vieren. Aan de deur geklopt is te bereiken via: aandedeurgeklopt@gmail.com en te volgen via Instagram en Facebook.

Voel je welkom op 20 en 27 november tussen 10.00 uur en 17.00 uur in het oude Expertpand op het Looiersplein!
Wijkraad De Biezen18-okt-2021 18:25
Dongen
Wat fijn dat we onze wijk- en buurtgenoten afgelopen zaterdag weer hebben kunnen helpen aan goede fietsverlichting tijdens onze jaarlijkse fietsverlichting actie. Enorme dank aan onze vrijwilligers voor hun superhulp!!
Wijkraad De Biezen16-okt-2021 11:18
De fietsverlichting actie is volop bezig! Kom langs om defect licht op je fiets te laten nakijken of kom voor een praatje.
Wijkraad De Biezen07-okt-2021 15:17
Dit lief pluizenbolletje is gevonden in de Gaarde. Voor info kunt u ons mailen of een bericht hier achterlaten. Wij brengen u dan in contact met de plaatser van dit bericht.
Wijkraad De Biezen18-sep-2021 11:37
Ook Wijkraad de Biezen was vertegenwoordigd. Goed om weer samen met de andere wijk- en dorpsraden van gedachten te wisselen. Dank voor de ontvangst bij de Geubel in 's Gravenmoer.

Neemt u gerust contact met ons op voor eventuele vragen, opmerkingen of andere zaken.

Woon rijk in je wijk!

Reacties zijn gesloten.